Behandlingar human

LINDAS ALTERNATIVA

HÄLSOCENTER FÖR DIG OCH DITT DJUR


 

 

 

 

 

Aromassage

Aromamassage är en mjuk massage där eteriska oljor blandas individuellt utifrån klientens behov. Denna massageform passar bra vid stress, utbrändhet, depression, kronisk smärta eller bara för en härlig stund.


Efter behandlingen ska man helst inte duscha utan låta oljorna göra sitt. De verkar läkande dels genom att du andas in oljorna samt att de går in i kroppen via huden utan att ge biverkningar.


Kostnad:

Rygg, 30 min. 300 kr

Halvkropp 45 min, 450 krKinesologi tejp

Är en japansk tejpteknik utvecklad av Doktor Kenzo Kase från Japan för mer än 25 år sedan. Tanken med tejpningen är att förstärka kroppens läkningsprocess genom att applicera tejpen med speciell teknik. Tejpen är tillverkad med hudens karaktäristiska egenskaper som modell.

Tejpningen lindrar smärta och underlättar lymfdränering genom att mikroskopiskt lyfta huden. Det leder till att tryck och irritation tas bort från nervändar och smärtreceptorer.

Tejpningen ger stöd och balans utan att hindra rörelsefriheten.

Kinesologitejp kan användas vid smärta, stukningar, stöd, muskelspänningar, ischias, carpaltunnel syndrom, menstruationsproblem, huvudvärk, smärta axlar nacke, knäproblem, ländryggssmärta, tennis/golfarmbåge med mera.

Kostnad 200 kr


Healing

Jag är utbildad reiki master teacher och grunden i min healing utgår från Ususi Reiki Healing som är en gammal japansk teknik. Healing kan ges till alla och vid alla symptom. Jag behandlar både människor och djur.

Kostnad 390 kr.

Akupunktur enligt TCM

Jag använder ett holistisk synsätt och utgår från hela patienten då tanken är att inte bara behandla symptomen utan även grundorsaken till problemen.

Akupunktur har använts i Kina i tusentals år. Med akupunktur sätter man nålar i specifika punkter på kroppen. Innan behandlingen görs en noggrann undersökning för att ställa diagnos utifrån den kinesiska läran.

Det är viktigt att skilja på den akupunktur som ges enligt TCM och sensorisk stimulering som ges via landstinget främst till smärtpatienter då diagnos ställs utefter västerländskt synsätt.


Lite olika tillstånd som kan behandlas med akupunktur:

Smärta, förebyggande stärker immunförsvaret, trötta, ömmande och smärtsamma muskler, ledbesvär, stress, mag och tarm besvär, trötthet och sömnbesvär, hudproblem, allergier, muskelskador, ödem, depression, oro, ångest, hältor, hormonbesvär (även häst vid brunstproblem och hund vid skendräktighet) , problem ögon/öron, (häst fällor/ fång), snedheter, beroende av alla slag, infertilitet med mycket mera

Kostna: 450kr


Kosmetisk akupunktur med dermoroller

Ansiktslyft UTAN kirurgi. Mikronålsrollning med dermoroller ger ett uppstramande av huden med bättre spänst och elasticitet. I kombination med oljor och masker återfuktar och skyddar det mot skador och fria radiakler. Hyn blir uppfräschad, fina linjer och rynkor minskar och behandlingen verkar stärkande, återfuktande och kollagenstimulerande. Kan minska ärrad hud, pigmentfläckar och förbättra bristningar.

Kostnad:

1500 kr första besöket och sedan 1000 kr per besök vid flera behandlingar (max 6 behandlingar)


NADA/Öronakupunktur

NADA metoden är väldigt bra vid behandlingar vid alla typer av beroenden (inkl. Socker, tröstätande) med mera. Den är dessutom avslappnande och bra vid exempelvis sömnproblematik och oro.

Kostnad 250 kr /behandling


Hur många behandlingar kommer att behövas?

Det är alltid svårt att svara på, kinesiskt sätt så säger man att ju mer obalanser det är och ju längre in i "kroppen" det är ju fler behandlingar kan behövas men detta är väldigt individuellt.

Kroniska sjukdomar/besvär kräver i regel upprepade behandlingar under en tid medan akuta besvär brukar gå fortare.Linda Kerbosch +46723287447

Copyright @ All Rights Reserved