Behandlingar människa

LINDAS ALTERNATIVA

HÄLSOCENTER FÖR DIG OCH DITT DJUR


 

 

 

 

 


Kinesologi tejp

Är en japansk tejpteknik utvecklad av Doktor Kenzo Kase från Japan för mer än 25 år sedan. Tanken med tejpningen är att förstärka kroppens läkningsprocess genom att applicera tejpen med speciell teknik. Tejpen är tillverkad med hudens karaktäristiska egenskaper som modell.

Tejpningen lindrar smärta och underlättar lymfdränering genom att mikroskopiskt lyfta huden. Det leder till att tryck och irritation tas bort från nervändar och smärtreceptorer.

Tejpningen ger stöd och balans utan att hindra rörelsefriheten.

Kinesologitejp kan användas vid smärta, stukningar, stöd, muskelspänningar, ischias, carpaltunnel syndrom, menstruationsproblem, huvudvärk, smärta axlar nacke, knäproblem, ländryggssmärta, tennis/golfarmbåge med mera.

Kostnad 200 kr


Healing

Jag är utbildad reiki master teacher och grunden i min healing utgår från Ususi Reiki Healing som är en gammal japansk teknik. Healing kan ges till alla och vid alla symptom. Jag behandlar både människor och djur.

Kostnad 390 kr.

Akupunktur enligt TCM

Jag använder ett holistisk synsätt och utgår från hela patienten då tanken är att inte bara behandla symptomen utan även grundorsaken till problemen.

Akupunktur har använts i Kina i tusentals år. Med akupunktur sätter man nålar i specifika punkter på kroppen. Innan behandlingen görs en noggrann undersökning för att ställa diagnos utifrån den kinesiska läran.

Det är viktigt att skilja på den akupunktur som ges enligt TCM och sensorisk stimulering som ges via landstinget främst till smärtpatienter då diagnos ställs utefter västerländskt synsätt.


Lite olika tillstånd som kan behandlas med akupunktur:

Smärta, förebyggande stärker immunförsvaret, trötta, ömmande och smärtsamma muskler, ledbesvär, stress, mag och tarm besvär, trötthet och sömnbesvär, hudproblem, allergier, muskelskador, ödem, depression, oro, ångest, hältor, hormonbesvär (även häst vid brunstproblem och hund vid skendräktighet) , problem ögon/öron, (häst fällor/ fång), snedheter, beroende av alla slag, infertilitet med mycket mera

Kostna: 450kr


NADA/Öronakupunktur

NADA metoden är väldigt bra vid behandlingar vid alla typer av beroenden (inkl. Socker, tröstätande) med mera. Den är dessutom avslappnande och bra vid exempelvis sömnproblematik och oro.

Kostnad 250 kr /behandling


REGNDROPPSMASSAGE

Regndroppsmassagevär en mjuk och härlig massageteknik som verkar avslappnande och stärkande med väldoftande eteriska oljor från Young Living. Behandlingen kan stärka immunförsvaret och hjälpa till att lösa spänningar, blockeringa, obalanser och vid smärta.  Massagetekniken verkar på cellnivå och hjälper kroppen att läka. 


PRIS: 30 minuter 450kr

          75 minuter 750kr


olika röster från kunder:

första gången på flera år jag inte har ont i mina knän

det var så ontskönt när kan jag komma nästa gång?
Linda Kerbosch +46723287447

Copyright @ All Rights Reserved