BALANSERAD HÄLSA

BALANSERAD HÄLSA

Vad innebär en balanserad hälsa? Det är något som allt mer intresserat mig under årens lopp. Jag tänker att vi behöver  en balans mellan kost/näring, rörelse och hur vi mår (inklusive vår sömn). Dom flesta av mina kunder upplever någon typ av obalans. Många  har sömnproblem, smärtproblematik och utmattningssymptom. Vad är det som götr att vi i ett samhälle där vi vet mer och mer om hälsa ändå mår sämre?

Jag tror att om vi ser oss som ett hus så behöver vi en stadig grund att bygga vårt hus på. Och grunden är vår näring. Även om vi äter en balanserad kost är det inte lätt att få i oss bland annat den Omega3 som vi behöver. Det beror dels på att  mycket av den fisk vi äter är odlad och matad med pellets samt att våra jordar är mer utarmade.  Det finns många vetenskapliga artiklar om vad en obalans mellan Omega 6 och Omega 3 kan leda till och än viktigare vad en balans mellan dessa kan ha för positiva effekter på vår hälsa.

Vill du veta om du är i balans.? Om din kost ger din kropp det skydd som den behöver? Vill du veta mer följ gärna länken men du får även gärna kontakta mig så berättar jag mer.

https://tryzinzino.com/2004849946


Har du problem med din sömn? din energi ? din koncentrationsförmåga? då rekomenderar jag dig att ditta på följande länk.  VIVA innehåller affroner som kommer från Saffran. Saffran har sedan länge använs vid depression bland annat. 


https://tryzinzino.com/2004849946/viva